DIGITALNE NARUDŽBE U RESTORANU

SAMOSTOJEĆI TABLET - VRHUNSKI RESTORANI

Vrhunski ste restoran – ne možete sebi dozvoliti nedostatke već navedene u RESTORAN: PROBLEMI  i GOST samostalno naručivanje

Želite ispuniti i određene ŽELJE I CILJEVE .

Kao vrhunski restoran uvijek želite svojim klijentima pružiti razna i nova  nezaboravna iskustva….Već imate vrhunsku ponudu, vrhunske kuhare i sve ostalo osoblje, vrhunski enterijer i eksterijer – pružite im i VRHUNSKO ISKUSTVO NARUČIVANJA!

Učinite to korištenjem SAMOSTOJEĆIH TABLETA sa integrisanim multimedijalnim jelovnikom. Neke primjeri kako ovi sistemi izgledaju i kako se koriste u svijetu možete viditi na slajdru sa lijeve strane.

ŠTA JE SAMOSTOJEĆI TABLET

SAMOSTOJEĆI TABLETI  su tableti sa već linkovanim multimedijalnim interaktivnim jelovnikom , sa svim elementima već opisanim u Šta je GOST samostalno naručivanje.

Radi se o potpuno istom sadržaju i o potpuno istom načinu rada.

U ovom slučaju razlika je što umjesto da gost naručuje svojim smartfonom, to radi na tabletu koji je postavljen na sto ili ga konobar donosi VIP gostima.

Za što lakši način rada i naručivanja najbolja je varijanta tablet postaviti u specijalne nosače.

Ovi nosači mogu biti od kvalitetnog pleksiglasa, inoxa, metala, stakla…u raznim bojama, oblicima i brendovani za svaki restoran.

U slajderu sa lijeve strane je prikaz jednog našeg demo modela. Za boljim pregled, pritisnite na fotografiju i uvećajte slajdove.

NAČIN RADA

Način rada i sve ostalo je potpuno isto kao u GOST samostalno naručivanje, što je već rečeno. Snimci ekrana za tablete su objavljeni već u tom dijelu, ali možete ih pogledati i ovdje